de Lintehof
het vakantiehuis in de Achterhoek
Voorzijde vakantiehuis Terras Woonkamer Eethoek Zithoek Keuken Slaapkamer begane grond Woonkamer Badkamer Slaapvertrek boven Deel Parkeerplaats Cirkeltuin Terras

Het vakantiehuis

Benedenverdieping

Entree: hal met kapstok, meterkast en deur naar de badkamer met douche, wastafel en toilet. Tevens toegang naar de L-vormige woonkamer.
Woonkamer: is ingericht met een gezellige comfortabele zithoek en heeft openslaande deuren naar het terras. De kamer heeft een eet- en media-hoek
en een open keuken.
Keuken: heeft een gasfornuis met oven, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. De keuken geeft toegang tot de deel.
Deel: hier kunnen de fietsen worden gestald en fietsbatterijen opgeladen. Er is ook een vriezer en extra ruimte voor voorraad.
Slaapkamer: de woonkamer geeft ook toegang tot een slaapkamer. Deze heeft een 2-persoonsbed (160x200) en een hang/legkast.
Voorzieningen: Onder de trap naar de bovenverdieping is een kast met stofzuiger en schoonmaakmiddelen. De benedenverdieping heeft vloerverwarming. En, belangrijk, het vakantiehuis heeft WIFI-verbinding!

Bovenverdieping

De vide van de bovenverdieping heeft een 2-persoonsbed (180x200) en, aan beide zijkanten onder het schuine dak, twee 1-persoons-bedsteden (80x190) in Beatrix Potterstijl. De bedden zijn voorzien van gezellige leeslampen.
Er is toegang tot een berging, waar eventueel de koffers kunnen worden neergezet.
Sorry, roken in huis en huisdieren zijn niet toegestaan.

Ingang de Lintehof Oprit de Lintehof Zonnewei met tamme kastanje Huiszicht vanuit bos Bospad De bleek en tuinhuis Tuinhuis Verdiepte tuin Verdiepte tuin Hoekprieel Tuinpaden Cirkeltuin en kas Prieel

De tuinen

Op 7000 m2 grond zijn mooie tuinen aangelegd, verschillend van stijl en kleur. Al die tuinen zijn voor de gasten vrij toegankelijk .
De bostuin is in het voorjaar opvallend door de vele bloeiende bollen, in april en mei door de bloeiende rodondendrons.
In juni is de omsloten witte tuin heerlijk door de geurige witte rozen en de cirkeltuin is magnfiek met de rode papavers.
Altijd mooi is de verdiepte tuin met vijver, waar je in en rondom kunt wandelen.Het tuinhuis is geschikt bij felle zon of regen.

Het vakantiehuis heeft een eigen tuin en terras en ligt aan een zonneweide met centraal een tamme kastanje.